Vei începe să vorbești în limba străină dorită în 2 săptămâni sau ți se vor returna banii 100% - GARANTAT

„Schimbare 100%”

Ioan Slavnic

"Aceasta este prima metodă de învățare a limbii, care a funcționat în cazul meu și mi-a permis să stăpânesc nivelul de bază al limbii germane în ceva mai mult de două săptămâni. Și asta într-un mod mult mai simplu și mai plăcut decât cursurile tradiționale de limbi străine."

Ioan Slavnic
A învățat noțiunile elementare ale limbii germane în 14 zile

Bună,

Mă numesc George Marinescu și împreună cu Leo Andersem am plăcerea de a introduce în România formula sa de 2 săptămâni de învățare automată a limbilor străine. Sunt cu adevărat încântat pentru că metoda Leo reprezintă o descoperire lingvistică.

Timp de 15 ani administrez propria mea școală de limbi străine în București, unde am ajutat peste 4700 de persoane să învețe orice limbă străină, printre altele, engleză, franceză, germană, japoneză, suedeză.

Practica acumulată pe parcursul multor ani m-a învățat un fapt sigur. Pentru a învăța o limbă străină ai nevoie de ceva mult mai eficient decât metodele tradiționale.

Adevărul este acesta: pentru a comunica în mod liber într-o limbă străină, nu este suficientă doar memorarea mecanică a cuvintelor. Nu este suficientă doar folosirea manualelor de specialitate sau vizionarea filmelor în acea limbă. Este nevoie de ceva puternic - un adevărat activator al centrelor de memorie, care asigură învățarea unei limbi străine rapid și complex.

Am încercat multe metode, doar una singură a facilitat memorarea zilnică a 200 de cuvinte noi, într-un mod rapid.

De fapt, m-au contactat multe persoane, care au învățat 500 de cuvinte într-o limbă străină în primele 48 de ore. Multe dintre acestea au început să vorbească liber într-o nouă limbă după 1 săptămână.

La persoanele care de ani de zile s-au chinuit cu blocajul psihic în a vorbi într-o limbă străină, metoda Leo este singura care a eliminat rezistența emoțională și repulsia.

Datorită formulei de învățare automată a limbilor cu ușurință poți:

Formula, despre care scriu, funcționează pe 3 domenii principale:

ELIMINĂ REFUZUL DE A ÎNVĂȚA

Niciodată nu vei învață o limbă străină, dacă nu vei avea motivația corespunzătoare. Reticența de a învăța va demotiva pe fiecare, mai devreme sau mai târziu. Această metodă va elimina lipsa de motivație în a învăța. Vei observa progrese în fiecare zi, mai mult vei fi deschis pentru o nouă doză de exerciții. Bucuria din învățare va crește treptat, nu vei mai fi reticent(ă).

STIMULEAZĂ CREIERUL ȘI MEMORIA LA O ACTIVITATE DE 5 ORI MAI EFICIENTĂ

După câteva zile, nivelul de concentrare al creierului tău va începe brusc să crească. Va fi așa în fiecare zi, aproximativ până în a patra zi. Acest nivel ridicat de concentrare și performanță mentală se va stabiliza și va fi de 5 ori mai mare decât în prezent.

ACCELEREAZĂ AUTOMAT ÎNVĂȚAREA LIMBII STRĂINE

Din momentul în care începi învățatul cu metoda lui Leo Anders, asimilarea limbii alese va fi automată. Nu va fi nevoie să te gândești la acest aspect non stop. Exerițiile stimulează la muncă ambele emisfere ale creierului, determinând ca în perioada învățării cu noua metodă să creeze chiar și 15 conexiuni neuronale, în comparație cu metodele tradiționale. Astfel următoarele cuvinte sunt memorate mai bine și pentru mai mult timp. Cu timpul începi să le folosești fluent în dialog și scriere, așadar cu siguranță vei uita că memorarea lor a impus un proces de învățare.

Super eficienta metodă de învățare automată a limbilor străine este determinată de sistemul cu flashcard-uri interactive. Acestea sunt niște carduri multimedia pentru învățarea unei limbi străine cu ajutorul unui calculator, smartphone, tabletă sau alt dispozitiv electronic. Fiecare fișă conține o combinație de cuvinte noi cu imagini, precum și înregistrarări audio cu pronunțare corectă a cuvântului, de exemplu, utilizarea acestuia într-o propoziție și scenă situațională atașată..

Când vizualizezi flashcard-ul, creierul este forțat să asocieze cuvinte cu fiecare dintre elementele de mai sus. În loc de 1 conexiune asociativă "scrie un cuvânt în română - scrie un cuvânt în limba străină", care apare atunci când se învață tradițional de pe lista de cuvinte, în timpul învățării cu flashcard-urile creierul construiește până la 5 conexiuni de acest fel.

Imaginează-ți că în mintea ta apare o rețea puternică, durabilă cu privire la cuvântul respectiv. Datorită acestui fapt, vei memora rapid cuvinte noi. În plus, o astfel de rețea este dificil de distrus, astfel procesul de uitare este de cinci ori mai lent.

Doar după o zi de funcționare în sistemul cu flashcard-urile interactive, vei învăța aproximativ 200 de cuvinte noi. În schimb, utilizarea regulată te va ajuta să înveți limba străină la un nivel ce permite comunicarea liberă după 2 săptămâni.

Sistemul despre care vorbesc și care s-a dovedit a avea o performanță de 5 ori mai mare, decât metodele tradiționale de învățare a limbilor străine, este reprezentat de platforma multimedia cu flashcard-uri interactive Ling Fluent.

Utilizarea acesteia:

ESTE SIMPLĂ

Nu este nevoie să memorezi mecanic cuvinte sau să utilizezi manuale de specialitate. Nu este nevoie să-ți ajuți suplimentar memoria și concentrarea. Singurul lucru de care ai nevoie este să-ți reamintești de folosirea flashcard-urilor de 2 ori pe zi. O dată dimineața, a doua oară înainte de culcare - și apoi vei comunica liber în noua limbă străină.

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE NATURAL ACTIVITATEA MINȚII

Flashcard-urile interactive nu doar facilitează învățarea limbilor străine. Se bazează pe mecanismele naturale de memorie și asociații, ce cresc nivelul de concentrare și performanța creierului.

OFERĂ EFECTE IMEDIATE

Este suficientă 1 zi pentru a stăpâni peste 200 de cuvinte și expresii noi, pentru a remarca primele progrese și pentru dezvoltarea libertății de a vorbi într-o limbă străină. Folosirea regulată a flashcard-urilor Ling Fluent te ajută să stăpânești rapid limba engleză, germană, spaniolă sau alte limbi și vei fi în măsură să comunici într-un mod liber cu străinii.

Poate fi cea mai eficientă metodă creată vreodată de a învăța limbi străine. Pe lângă că a fost testată de o echipă de neurolingviști, a fost testată pe mine și pe multe alte persoane, cum ar fi doamna Elena din Pitești.

"Efecte rapide"

Elena Popescu

De peste 5 ani încerc să învăț engleza pentru a avea șansa de a găsi un loc de muncă mai bine plătit. Am încercat deja totul, cursuri în școlile populare de limbi străine, tutoriale, lecții private cu profesor – fără efecte! Abia cartonașele Ling Fluent s-au dovedit a fi alegerea ideală! Am observat o evoluție enormă după doar o săptămână. Puteam ține o scurtă conversație și puteam să scriu e-mail-uri. Am impresia despre creierul meu că absoarbe cuvintele ca un burete!

Elena Popescu,
a învățat limba engleză în 2 săptămâni

Reține că această metodă, ca oricare alta, chiar mult mai scumpă, nu va funcționa în cazul fiecăruia. Un procent mic de persoane nu acordă atenție la consolidarea regulată a procesului și de aceea această metodă nu este pentru ei.

Leo Ander este atât de mulțumit de sistemul cartonașelor interactive Ling Fluent, încât oferă o astfel de garanție:

Garanția returnării banilor

Preocupați de satisfacția cât mai înaltă a clienților noștri, prima comandă a cartonașelor Ling Fluent este acoperită de garanția celor 60 de zile a returnării fondurilor. Fiecare Client care folosește regulat cartonașele Ling Fluent și nu învață limba la un nivel comunicativ, într-o perioadă de 30 de zile, obține returnarea totală a sumei plătite. În acest scop, reclamația trebuie depusă prin intermediul e-mail-ului.

- e garanția mea personală!

Cum să comanzi într-un mod economic sistemul de flashcard-uri interactive Ling Fluent?

Eficiența ridicată a formulei de învățare a limbilor cu ajutorul flashcard-urilor interactive Ling Fluenteste rezultatul multor ani de cercetare științifică asupra proceselor de memorie. Formula flashcard-urilor se bazează pe o metodă unică privind construirea de rețele asociative puternice. Aceasta permite memorarea cuvintelor noi de 5 ori mai bine și mai durabil. Prin urmare, aceasta nu poate fi ieftină.

Însă Leo Anders a decis să ofere o reducere pentru prima vizualizare a paginii. Este suficient să te decizi acum și obții reducerea de 39%.

În cadrul reducerii UNICE prețul pentru un set complet de flashcard-uri pentru fiecare nivel de avansare este de 577 lei 350 lei.

Mai târziu, acest preț va crește.

ATENȚIE

Urmează instrucțiunile de mai jos, pentru a comanda flashcard-urile interactive Ling Fluent.

Click pe "Începe învățarea limbii" și completează formularul de pe pagina următoare. Flashcard-urile vor ajunge în mâinile tale după 1 zi. După aceea, decizia îți aparține. Dacă nu vei fi 100% mulțumit, pur și simplu vei primi banii înapoi - fără nici o întrebare.

Chiar dacă personal sunt convins că vei fi mai mult decât mulțumit. Sincer, mă aștept să fii încântat. Cred că vei învăța limba dorită mai repede și mai ușor decât ți-ai imaginat.

Succes,
George Marinescu

Set interactiv de flashcard-uri pentru învățarea limbilor străine
Bazat 100% pe procesele mentale naturale

577 lei 350 lei

Învață limba

Comandă astăzi, economisește 227 lei, și beneficiază de garanția satisfacției.
Mâine promoția expiră.

AȘTEAPTĂ ... Click
Buton
"Rămâi pe această pagină" sau "Anulează"