Promoție

Noua formulă de 2 săptămâni a lui Leo Anders pentru învățarea automată a limbilor străine

Leo Anders stăpânește definitiv 23 de limbi străine.

Multi-poliglotul de 62 de ani, Leo Anders, stăpânește fluent 23 de limbi străine și prezintă românilor formula sa celebră de 2 săptămâni pentru învățarea limbilor străine. Aceasta permite ca într-o perioadă foarte scurtă să stăpânești materialul dedicat unui an de cursuri de limbi străine. Metoda poliglotului suedez provoacă școlile tradiționale de limbi străine.

Deja 75,000 de români au renunțat la metodele tradiționale, ineficiente de învățare a limbilor și i s-au alăturat lui Leo. Și tu indiferent de vârstă, educație sau abilități poți în 2 săptămâni să observi fețele uimite ale membrilor familiei, prietenilor și colegilor de muncă. Când vor auzi cât de bine vorbești în engleză, germană sau spaniolă nu vor dori să creadă că înveți limba de numai 14 zile.

Întotdeauna este un moment bun pentru a începe să vorbești într-o limbă străină. Te poți convinge de asta în 2 săptămâni. Vei observa schimbări în viața ta de zi cu zi. Vei începe să comunici în mod liber într-o limbă străină în doar 14 zile de studiu. Fără probleme vei putea citi informațiile de pe site-urile web. Vei câștiga admirația celor apropiați și aprecierea din partea superiorilor și colegilor.

În ce constă formula automată de învățare a limbilor străină creată de Anders?

Majoritatea angajatorilor solicită angajaților cunoașterea a cel puțin unei limbi străine.

Leo Anders a inclus formula de 2 săptămâni într-un sistem de cartonașe multimedia cu numele de Ling Fluent, singura care îmbunătățește și accelerează memorarea, folosind 100% din capacitățile tale naturale mentale.

Metodele tradiționale de învățare a limbilor străine nu acoperă nici măcar o fracțiune din posibilitățile tale înnăscute de memorare și creare a asociațiilor. Ca regulă, nu susțin în mod eficient procesele cognitive, deoarece implică în acțiune doar o mică parte din structura cerebrală. Sistemul de flashcard-uri interactive Ling Fluent funcționează diferit. Se ajunge la 100% din capacitatea pe care o ai deja, dar care acum se află în stare latentă în mintea ta.

În timp ce memorăm cuvinte noi, formula de 2 săptămâni de învățare automată a unei limbi străine Ling Fluent pune concomitent în funcțiune emisfera stângă și cea dreaptă a creierului. Mesajul verbal ajunge la emisfera stângă, iar imaginea însoțitoare - la cea dreaptă. Creierul funcționează de 5 ori mai eficient decât de obicei. Acest lucru, la rândul său, crește abilitățile cognitive, abilitatea de a memora cuvinte noi și de a asocia cu răspunsurile în română. Ca rezultat, asociațiile emergente sunt mai puternice și memorate în profunzime, iar creierul tău își reamintește natural, aproape automat, cuvintele noi.

Formula de 2 săptămâni acționează intensiv

Ce spun românii despre Ling Fluent:

"Am găsit un nou loc de muncă mai bine plătit, deoarece am surprins angajatorul cu limba mea engleză cursivă. Nu se aștepta de la un tip de 47 de ani! Iar toate acestea datorită lui Ling Fluent" - Marcel Bârlea

După prima zi de învățare cu cartonașele Ling Fluent ar trebui să stăpânești aproximativ 200 de cuvinte noi. După o săptămână vei observa o diferență considerabilă în vocabularul tău. Va fi cu mult mai bogat și variat. După 2 săptămâni de folosire, blocajul psihic de dinaintea vorbirii în limba străină va fi distrus, iar tu te vei simți mult mai liber în folosirea acesteia. Fără probleme vei alege cuvintele necesare pentru comunicare. După o lună vei știi engleza, germana sau orice altă limbă pe care o alegi, atât de bine ca și cum ai termina un curs de limbi de câțiva ani. Dacă nu se va întâmpla așa, poți (și ar trebui!) să profiți de garanția specială a lui Leo Anders. Fără a pune întrebări, vei primi returnarea banilor pentru sistemul cartonașelor interactive.

Global Science recomandă această soluție cititorilor. Dând click pe link-ul de mai jos, poți comanda sistemul de flashcard-uri interactive Ling Fluent cu 227 lei mai ieftin. Oferta specială va fi valabilă până la sfârșitul.


Doamna Monica Sorescu - una dintre primele persoane care a folosit formula de 2 săptămâni de învățare automată a lui Leo Anders. Mulțumită acesteia a stăpânit limba franceză pe atât de bine, încât a obținut de lucru în străinătate și se mută în mult visatul Paris. Efect incredibil!

Flashcard-uri Interactive
Ling Fluent

*** GARANTAT ***

Vei stăpâni materialul pentru cursul anual
de limbi străine în
2 săptămâni

Comand

Promoția este valabilă până azi

Apasă aici, pentru a comanda formula de 2 săptămâni de învățare automată a limbilor străine Ling Fluent în condiții speciale >>

Promoție specială până


 • lady_punk
  A incercat cineva?
 • maria
  Folosesc flashcardurile Ling Fluent de 3 saptamani si chiar vorbesc germana ca si cum as invata de un an si asta mi-o spun toți, chiar verisoara mea care lucreaza in Munchen! Poate nu functioneaza chiar atat de bine, ca sa vorbesc ca o adevarata nemtoaica, dar efectele sunt impunatoare. Nu ma mai stresez cu invatarea limbilor, pe bune - e superb! Multumesc pentru acest articol!
 • mimi
  Aceasta este prima metoda de invatare, care a functionat in cazul meu si mi-a permis sa vad invatarea ca pe o placere, deoarece pur si simplu am crezut ca nu mai am cap pentru asta. Iar acum nu ma mai simt neputincioasa, ci inteligenta si sigura pe mine.
 • miki-piki23
  Timp de multi ani am incercat sa invat engleza si nimic nu a mers atat de eficient cum as fi vrut. Toti acesti bani pe lectii, cursuri diferite de limbi si manuale - singuri stiti cum e. Mi-ati dezvăluit cum as putea invata rapid si platind mult mai putin decat as fi dat la scoala de limbi. Iar in fata mea ma asteapta o mare lupta - peste 2 luni voi pleca la prietenul meu, care lucreaza in Scotia si vreau sa ma inteleg acolo. Chiar acum am comandat flashcardurile si chiar sunt impresionată. Tineti-mi pumnii!
 • bella
  Tocmai ce am dat de acest site si am citit articolul. Am vazut candva ca un amic lauda aceasta medota pe facebook, deci voi comanda din prima doua seturi, germana si spaniola, pt ca este o super ocazie. Nu stiam ca se pot cumpara aceste flashcarduri pe internet.
 • p_a_u_l_i_n_a
  Este extraordinar! Eu as fi vrut sa stiu macar 3 limbi bine! Sunt nerabdatoare sa primesc coletul!
 • damian
  Daca tot spuneti ca functioneaza, atunci voi cumpara aceste flashcarduri fiicei mele, cadou de ziua ei. Peste o saptamana e ziua ei, sper sa nu se supere, ca din nou i-am luat un cadou legat de scoala
 • charlotte
  A trecut deja o saptamana de cand invat cu flashcardurile si deja stiu multe sa spun in franceza. Am cunoscut deja peste 1000 de expresii si cuvinte si la ce pret! Pentru cursul de franceza la scoala trebuia sa dau tot salariul, iar aici nu mai e atat de costisitor - macar contul meu nu straluceste a curatenie :-)
 • irina
  In toti acesti ani am fost atat de ocupata, copii, sot, familie, incat mi-am neglijat munca cu totul. Datorita acestei formule din nou am inceput sa invat germana si efectele au aparut deja. Seful mi-a inmanat contractele cu colaboratorii nemti...
 • dagmara_s
  Am cumparat aceste flashcarduri pentru tatal meu, care se duce in fiecare an in Olanda la munca si este foarte multumit, pt ca in 2 saptamani chiar intelege destul de multe. O metoda foarte buna la un pret mic.
 • majkel83
  din nou niste ciudatenii... omul are nevoie de ani ca sa invete limba... cam atat
 • ronaldo
  Vorbesti prostii, bineinteles ca nu vei invata in 2 zile sa vorbesti ca un strain, dar totdeauna poti invata mai repede decat la curs, iar aceste flashcarduri functioneaza, cel putin la mine.
 • dintr-un_oras_mic
  Impreuna cu sotia mea ne-am hotarat sa incercam aceste carduri. Avem aproape 60 de ani si dorim sa incercam daca aceasta metoda va functiona si in cazul persoanelor care nu au invatat niciodata limbi straine. Bine, inafara de rusa. Locuim intr-un orasel mic, aici nu exista scoala de limbi, asa ca o astfel de metoda pentru noi este ideală.
 • rudi_77
  Am citit despre acest Leo si despre metoda pe internet, iar acum vad ca se poate comanda si la noi! Super!
 • surprinsa
  Sunt dupa prima sesiune cu flashcard-uri si sunt chiar socata. Am stat peste o ora cu ele si nu ma simt deloc obosita. A fost chiar o relaxare placuta. Si simt ca a ramas ceva in cap, ca imi amintesc multe. CU ADEVARAT!
 • roscata_loca
  Invat italiana in fiecare zi cu flashcard-urile si sunt deja dupa prima luna de invatare. Efectele sunt impunatoare. Cunosc peste o mie de cuvinte si deja pot lega cateva propozitii. Pot chiar sa vorbesc ceva mai mult. Chiar acum am comandat urmatorul nivel, poate chiar ma apuc si de spaniola?
 • bulli
  Concret, oameni buni. Vreau sa-mi gasesc cat mai repede un serviciu bun, dar cunoasterea limbii engleze se bazeaza pe nivelul de incepator. Aceste flashcarduri fac posibila invatarea pe diferite neveluri avansate? Poate sa raspunda cineva care a folosit concret acele flashcarduri?
 • catalina_l
  Am comandat acest sistem acum 3 saptamani in urma, m-am gandit ca poate ma ajuta. Efecte? Intr-adevar functioneaza! Deja am vorbit cu un englez, care m-a oprit pe strada sa ma intrebe ceva. Si am fost in stare sa-i explic si sa-i dau informatii suplimentare. Pentru mine, nimic altceva nu ma ajuta!
 • rege
  rezultate de neimaginat... intr-adevar functioneaza?
 • adolescenta.dulce
  Am auzit asta candva la cursurile de psihologie. Se pare ca intr-adevar combinarea cuvantului scris cu imaginea si inregistrarea sunetelui trezesc ambele emisfere ale creierului, iar mintea memoreaza mai mult si mai repede decat in cazul mecanismul simplu de memorare.
 • lavenda
  Umblam candva la cursul de germana la o scoala cusnoscuta din Bucuresti, dar acum nu-mi mai permit. Aceste carduri pt mine reprezinta o informatie fantastica. Constituie ocazia ideala de a-mi reimprospata limba straina. Incerc si va anunt!
 • bulli
  CINEVA SĂ RĂSPUNDA!!!!VA ROOOOGGG
 • micu
  Da click aici si citeste. Oamenii spun ca au invatat limbi straine astfel. De ce ar minti? Chestiile formale le gasesti in regulament.
 • pudding
  Ok, am comandat. Peste ceva timp am sa revin cu informatii legate de efecte.